0 Artikelen
€ 0,00

DutchEnglish

Voor wat betreft de hobopraktijk studeerde hij eerst bij Simon Houttuin te Rotterdam en daarna bij Jaap Stotijn te Den Haag.
Als oud leerling van de bekende hoboïst Jaap Stotijn heeft hij vele jaren ervaring met het vervaardigen van professionele, handgemaakte hobo en engelse hoornrieten, op de oude ambachtelijke manier.
Tijdens zijn studie aan het conservatorium leverde hij reeds rieten aan medestudenten. Maar ook aan amateur en beroepsmusici, zowel aan de leerling als aan de leraar.

Daarnaast studeerde hij koor, orkestdirectie en schoolmuziek. Vele koor- en orkestwerken van hem zijn uitgegeven o.a. bij: Imagine Music Publishing New York USA, www.Imaginemusicpublishing.com,Proza Musica te Veenendaal NL, www.prozamusica.nl, Egge Verlag te Koblenz(Dld), www.egge-verlag.de, Trevcomusic New York USA www.Trevcomusic.com.

Voor vragen; klik hier.

Rietenatelier Figlange | Wie is Anton J. de Lange Introductie van Anton J. de Lange hoborieten, engelsehoornles, hobolessen, saxofoonles, fagotles, ma├žonnieke muziek, Anton de Lange, Stotijnschool, compositie\boek alka, rieten voor hobo en engelse hoorn, Alka, Imagine Music, Amerika, Macc uitgeverij.